Foto

Upptäckarda'n 17 maj

Upptäckarda'n 17 maj<br />

Upptäckarda´n 2020

Runt om i världen ställs olika evenemang in med anledning av den rådande situationen i Sverige och världen. Vi har under flera veckor hållit oss uppdaterade gällande myndigheters rekommendationer när det kommer till evenemang. Det senaste regeringsbeslutet lyder att allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med mer än 50 personer stoppas, ett beslut vi ödmjukt respekterar för vår allas säkerhet. Och givetvis påverkar det Upptäckarda’n.

 

Söndagen den 17 maj är datumet för årets upplaga av Upptäckarda'n! Evenemanget där besöksmål upp sina dörrar för en heldag fylld med upplevelser. Åk runt och besök gamla favoriter och hitta nya smultronställen längs med vägarna samtidigt som du samlar stämplar och tävlar om fina priser.

Upptäckarda’ns hjärta ligger i att träffas och upptäcka tillsammans, en Upptäckarda’n med många besökare är den bästa Upptäckarda’n, så med högsta prioritet på er och era gästers säkerhet och hälsa väljer vi att flytta fram Upptäckarda’n till maj 2021. 

Lättar restriktionerna och ni kickar igång er säsong, tveka inte att höra av er till oss för att få hjälp med att synas med just ert evenemang. 

Ta hand om er så hörs vi snart igen!