FLYTTAD TILL 13 SEPTEMBER - Tommy Nilsson – Allt som jag känner

Upplev Tommy Nilsson omfångsrika och unika röst i när han kommer till Vimmerby kyrka.
KONSERTEN ÄR FLYTTAD TILL 13 SEPTEMBER!

"Att sjunga i kyrkor är alltid en upplevelse. Den vackra klangen och den unika miljön skapar en stämning som man inte får uppleva i andra lokaler"

Våren 2019 turnerade Tommy Nilsson i fullsatta kyrkor runt om i landet och våren 2020 är det dags för inte mindre än 34 orter att få uppleva Tommy Nilssons unika röst och älskade sånger i unikt vackra kyrkor. Från Kiruna i norr till Ystad i söder med stopp i både storstäder (Stockholm, Göteborg, Malmö) och landsbygd.

Självklart får vi uppleva alla de mest omtyckta sångerna En dag, Öppna din dörr, Allt som jag känner, Dina färger var blå, Amelia med flera men även ett antal handplockade guldkorn från Tommys digra katalog som passar fint in i den unika kyrkomiljön.

Tommy har i decennier varit en av våra mest omtyckta artister och har hunnit med medverkan i mängder av TV-framträdanden (Så mycket bättre, Mellodifestivalen, Stjärnornas stjärna, Bingolotto, galor av olika slag etcetera) och turnéproduktioner som Diggiloo och Christmas Night.

På vårens turné har Tommy med sig bästa tänkbara ackompanjemang i pianisten Sven-Gunnar Peterson och dessutom medverkar en änglalik kör på flera av Tommys stora sånger.

Biljetter 395 kronor, köpes på nortic.se
Ledsagare har gratis entré.
Ring 070-22 55 575, vardagar 09:00-12:00 för information.

Tillfällen

Datum Veckodag Plats
2020-04-19 16:00-17:30 Söndag Vimmerby kyrka