Kalles Lek & Lattjo

Kalles Lek & Lattjo

Om sjön känns lite för blöt för din smak, dyk ner i ett hav av bollar hos Kalles Lek & Lattjo istället. På det stora leklandet i centrala Vimmerby kan barn – och vuxna – i alla åldrar hoppa, klättra, åka ut för långa rutschkanor och busa hur mycket de vill.

Här kan du uppleva massor av lek. Sköldpaddan Kalles undervattensvärld är utformad för att väcka besökarnas leklust. Upplev den pirrande och hisnande känslan när du susar ner för den stora rutschkanan och plötsligt kommer farande ut genom hajens gap. För de minsta finns en avdelning för mys och bus bland bollar, mjuka klossar och jättelego.

För dig som tycker om att tävla i att åka snabbt, klättra och pricka rätt finns möjlighet för 5-kamp. Prova även den självlysande minigolfbanan. Testa de 9 olika hålen med ljus- och ljudeffekter i undervattensmiljö.

Fira din födelsedag i något av Kalles Lek och Lattjos kalasrummen. Här finns olika kalaspaket att välja till de skojiga kalasrummen, festlig mat och massor med fri lek. Kalasvärdarna tar hand om hela kalaset på plats.

Öppettider

Se hemsida.

Kontakt

Bondegränd 5,
598 40 Vimmerby

0492-107 50

Faciliteter