Kalles Lek & Lattjo

Kalles Lek & Lattjo

Kalles Lek och Lattjo är en självklar mötesplats för hela familjen; här kan alla umgås och busa tillsammans. På det stora leklandet i centrala Vimmerby kan barn – och vuxna – i alla åldrar hoppa, klättra, åka ut för långa rutschkanor och busa hur mycket de vill.

Upplev den pirrande och hisnande känslan när du susar ner för den stora rutschkanan och plötsligt kommer farande ut genom hajens gap. På sköldpaddan Kalles undervattensvärld kan du uppleva massor av lek. Leklandet har klätterställningar, bollhav, tunnlar, trampoliner, bollkanoner och rutschkanor. För de minsta finns en avdelning för mys och bus bland bollar, mjuka klossar och jättelego. På Kalles Lek och Lattjo i Vimmerby är det bara fantasin som sätter gränserna, de stora ytorna bjuder in till spännande äventyr och utmaningar. Leklandet är inomhus, vilket kan vara extra uppskattat kalla och regniga dagar.

För dig som tycker om att tävla i att åka snabbt, klättra och pricka rätt finns möjlighet för 5-kamp. Prova även den självlysande minigolfbanan. Testa de 9 olika hålen med ljus- och ljudeffekter i undervattensmiljö.

Fira din födelsedag i något av Kalles Lek och Lattjos kalasrummen. Här finns olika kalaspaket att välja till de skojiga kalasrummen, festlig mat och massor med fri lek. Kalasvärdarna tar hand om hela kalaset på plats.

Öppettider

Alla dagar 10.00-18.00
Vid få antal lekande barn stänger leklandet en timma tidigare.

Kontakt

Bondegränd 5,
598 40 Vimmerby

+46(0)492-107 50

Faciliteter