Fiskeguidning med Starlings Fiske

Fiskeguidning med Starlings Fiske

Ge dig ut på en oförglömlig fiske upplevelse med fiskeguiden Fredrik. Upplev naturens lugn och skönhet medan du utforskar djurlivet från båten. Med Fredrik vid rodret behöver du inte oroa dig för något – han tar hand om allt från att tillhandahålla all nödvändig utrustning till att dela med sig av sina bästa fisketips. Du kan prova både mete och kast beroende på vad du föredrar.

Njut av en härlig dag på vattnet och låt dig förtrollas av naturens under. Efter en spännande stund på sjön väntar en välförtjänt paus med hembakad fika, där du kan koppla av och reflektera över dagens äventyr.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren fiskare är du välkommen att delta – ingen tidigare erfarenhet krävs! Fredrik kommer att guida dig genom varje steg och se till att du får en minnesvärd och mysig fiske upplevelse på någon av de många Småländska sjöarna.

Den guidade fisketuren är 3 timmar med båt, och för den som vill kan man även boka heldagstur. Då ingår en erfaren fiskeguide som tar dig ut på en vacker Småländsk sjö. När du bokat paketet med fiskeguide ingår även fiskekort, lån av spön och beten samt en flytväst för din säkerhet. Dessutom bjuder Starlings på hembakad fika under turen.

Endast förbokning via länken nedan:
https://forms.gle/oXn8h6EEkSJZ6pov9