CHG Ateljé och Galleri

CHG Ateljé och Galleri

Gör ett besök hos CHG Ateljé och Galleri i anrika Linckerska gården, i centrala Vimmerby.

Rådman Lincks gård uppfördes 1750. Huset ger en historisk förankring och den tidsenligt renoverade lokalen passar för konst och inbjuder till samtal.

CHG är inte enbart ett galleri utan en inbjudande och kreativ plats att mötas kring konst, musik och minnen. Varje år anordnas välbesökta minnesutställningar. CHG Galleri ingår också i stadsvandringarna där man får veta mer om gården. Konstutställningarna lockar även dom en bred publik. Utställningarna har fri entré. Galleriet drivs av Ann-Marie Brushane som själv är konstnär. Hennes konst reflekterar hennes egna visioner.

Här finns något för dig som vill köpa konst eller gå en konstrunda. Över 30 meter väggyta med både ramade och icke ramade verk från traktens konstnärer, klara att ta med. Du hittar också flera unika erbjudanden som du inte hittar någon annanstans, udda originalmålningar, traditionellt måleri, samtida måleri, teckningar och även fotokonst som är allt mer uppskattat.

Konst förgyller, lyfter upp och förädlar ett rum. Med konsten kan Du visa vem Du är och skapa viss stämning. Hos CHG hittar du motiv som sträcker sig över alla tänkbara genrer och för dig som turistar i vår stad finns fina bilder som hjälper dig att minnas vackra Vimmerby.

Man kan i regel ha större konstverk än man tror – det gäller även i mindre hem. CHG har tavlor i alla storlekar. För konstintresserade som söker originalmålningar/bilder i prisvärda alternativ är CHG ett bra val. Här hittar du såväl etablerade som oupptäckta konstnärer. Det gör det lättare att pryda väggarna med målningar och bilder som du är ensam om.

Även konsttryck och ett litet exklusivt urval av inredning.

Öppettider

Fredagar 14.00-18.00
Lördagar 12.00-16.00
Söndagar 14.00-18.00

För övriga tider, boka en privat visning. Alla tider bokas. Kort varsel, inga problem.
Ring eller sms:a +46(0)70-560 21 50

Faciliteter