Björkbackens Äventyrsgolf och Vattenlekplats

Björkbackens Äventyrsgolf och Vattenlekplats

För barnen finns det mycket att göra på Björkbacken. Kommunen största lekpark, äventyrsgolf och en tempererad barnbassäng.

Björkbackens Äventyrsgolf bana är gjord på konstgräs som man skapat så likt en riktig golfbana med vatten, bunkrar och ”skog” med olika svårighetsgrader. Äventyrsgolf banan är en rolig och underhållande upplevelse för hela familjen, ung som gammal och även rutinerade golfspelare.

Björkbackens vattenlekpark har fyra mindre tempererade bassänger. Vad sägs om att åka vattenrutschbana i en kaviartub, bubbelbad i en kaffekopp, en sprutande bensinpump och en duschande glassgubbe? En spargris som sprutar vatten ur näsan och en fyra meter hög flaska sprutar en stor vattenkaskad?

Den nybyggda lekparken är ett område med aktiviteter för alla åldrar och kommunens största lekpark. Här finns linbana, gungor, rutschkanor, karuseller, gunghästar, familjegungor och klätterställningar. Här är det fritt fram att leka under hela vistelsen och lekparken är öppen dygnet runt under sommarsäsongen.

På området är både boende på Björkbacken och besökare välkomna!

Öppettider

09.00-21.00 under säsong.

Kontakt

Traktorgatan 3
598 30 Vimmerby

0492-798 90

Faciliteter