Rosins Pappershandel

Vi driver en kontorsvaruhandel i Vimmerby och har det mesta när det gäller kontor och papper. Vi har även en service- och reparationsavdelning för kontorsmaskiner.
Vi driver en kontorsvaruhandel i Vimmerby och har det mesta när det gäller kontor och papper. Vi har även en service- och reparationsavdelning för kontorsmaskiner. Verksamheten startades år 1972 av Per-Inge Rosin och Nils-Olof Rosin och drivs sedan 2003 av Håkan Rosin.

Sortiment
Vi har det mesta när det gäller kontor och papper, bl.a. så har vi en stor sortering av bläckpatroner och laserpatroner, skrivare, faxar samt kopieringsmaskiner från Brother, Canon och Olivetti. Vi säljer även kartor, armbandsur och telefoner.
Rosins Pappershandel är ombud för Svenska Spel Lotter. Andra tjänster vi erbjuder är t.ex. service och reparation av kontorsmaskiner, utkörning av varor och batteribyte i klockor.

Leverans
Vi erbjuder service med utkörning av varor till våra kunder.
Leveranserna sker med egen budbil och självklart kan vi hjälpa till med installation och service. Vi erbjuder även tjänsten att övervaka ert förrådslager med kontorsprodukter så ni alltid har rätt varor hemma!

Kontakta oss för en individuell lösning som passar dig och ditt företag på bästa sätt!