Pensionat Solhöjden

I idylliska Mariannelund, mitt i Astrid Lindgrens hemtrakter, inte långt ifrån hennes egen värld i Vimmerby (ca. 15 minuter med bil), ligger Pensionat Solhöjden.
Efter en dag full av upplevelse kan det vara skönt att koppla av i en lugn miljö. Här bor Ni i en hemtrevlig miljö, som passar både vuxna och barn. Våra familjerum har en dubbelsäng/två enkelsängar samt en våningssäng till barn. För att Ni ska få en skön semester har vi vid incheckning bäddat sängarna och lagt fram lån av handdukar. När Ni checkar ut, tar vi hand om slutstädningen. Frukost ingår i rumspriset. Alla våra rum är rök – och djurfria. Det finns gratis WiFi och tillgång till kostnadsfri parkering.

I vår stora trädgård finns grill, utemöbler och gott om plats för barnen att leka.

Inom gångavstånd från Pensionat Solhöjden finns, Mariannelund karamellkokeri, Mariannelunds centrum, badplats och Filmbyn Småland med Zedigs glass och kök i samma byggnad. Till Vimmerby är det endast cirka 15 minuter med bil och på vägen kan Ni passa på att svänga av till Katthult och Bullerbyn.

Boende i Annex, 10 st. familjerum.
Alla rum har egen dusch, toalett och TV. I rumspriset ingår frukost, bäddade sängar, handdukar, badlakan och slutstädning.

Prisexempel försäsong (16/4-20/6 2018), 2 vuxna och 2 barn. 1400 kr/familjerum/natt. Prisexempel högsäsong (20/6-6/8 2018), 2 vuxna och 2 barn. 1600 kr/familjerum/natt.

Pensionat Solhöjden har öppet större delen av året och passar lika bra till dig som reser som turist, som för dig som reser i jobbet. Anläggningen passar även bra att hyra till släktträffar, klassträffar och kurser. Kontakta gärna oss för en paketlösning som passar just er!

Varmt välkomna till Pensionat Solhöjden i Mariannelund!