Mossebo Gästhem

I den vackra gamla herrgården serverar vi klassisk husmanskost och festmåltider, allt lagat från grunden och med så mycket lokalproducerade råvaror som uppbringas kan. Välkomna till Mossebo Gästhem!
Förr åt man gärna helgmiddag på Mossebo, den traditionen vill vi gärna ta upp igen. Födelsedag, middag med familjen eller bara guldkant på helgen? Avnjut din helgmiddag hos oss i vår lugna och historiska atmosfär.
Vi kan erbjuda en lagom rejäl festmåltid som passar för hela familjen och vi lagar allt från grunden utan knussel. Vi låter vår meny inspireras av det klassiska regionala herrgårdsköket och erbjuder rätter som du kanske nästan hade glömt… -Men vi tycker att de är för goda att glömmas bort och vi lagar dem med alltid med det mest lokala råvarualternativet.

Caféverksamheten på Mossebo Gästhem erbjuder hembakta klassiker i en gemytlig atmosfär. Vi bakar allt själva från grunden, bröd, småkakor, smörgåstårtor och bröllops/födelsedagstårtor.

Lördagar och söndagar från den oktober kan du njuta av ett klassiskt Afternoon tea. Det innebär, som sig bör, scones och marmelader, cucumber sandwiches, salmon sandwiches, petit fours och macarons.

Välkomna att boka ert besök på Mossebo Gästhem!