Mossebo Gästhem Restaurang & Catering

Svensk traditionell husmanskost med influenser från andra länder och det moderna köket .
RESTAURANG , CATERING, KONFERENS & LOGI

Vår restaurang är i gammal herrgårdsstil där vi serverar svensk traditionell husmanskost och klassisk a la carte som baseras på lokala råvaror med influenser från andra länder och det moderna köket.Vill man bara ta en fika går det också bra , prova gärna våra hemlagade desserter.
På bottenvåningen ligger restaurangen med ca 80 sittplatser inne och 40 ute i trädgården, sommartid har vi öppet dagligen. Under vår- och höstmånaderna tar vi endast emot förbeställda sällskap på Mossebo Gästhem.
På ovanvåningen har vi 2 familjerum med 4 bäddar i vardera rum , trevligt allrum med gemensam dusch & toalett .

Catering ligger i tiden för
mat intresserade gäster som varken har tid eller ork att ordna det
bästa till festen. Vi har ett brett cateringutbud t ex till bröllop,födelsedagar,företag,föreningar mm vi skräddarsyr efter era behov och önskemål. Stora som små sällskap, vi kan catera upp till 400 personer.
Är du i behov av ett "partytält" så har vi det med.
Vi dukar med eget porslin och det som hör till om så önskas och
naturligtvis hämtar vi resten efter festen....

Lite Historik
Mossebos anor går långt tillbaka, då under namnet Mossebodhum, Mossebo har sedan tjänat som sätesgård och säteri åt släkterna Crusebjörn,Ramsvärd, Stjernstedt & Drangel . Albert & Maja Johansson var dom sista som bodde där, dom testamenterade gården till en stiftelse som lyder under namnet Linköpings Domkapitel.1892 fick Albert Engström anställning som informator, han bekantade sig genast med Sigrid Sparre vilken han senare förlovade sig med . Hans vistelse finns för evigt bevarad i målningen Susanna i badet som finns att beskåda i museet på Mossebo


Vill ni veta mer om våra tjänster eller vill ni ha vår meny är ni välkomna att höra av er per telefon eller via mail.