Magasin 5

Magasin 5

På Magasin 5 kan du uppleva en oslagbar kombination av lyxig atmosfär och enastående glassupplevelser. Här kan du njuta av skopglass, strutglass och mjukglass, samt beställa exklusiva glassar och våfflor. Magasin 5 är Sveriges första GB Gelateria.

Det är alltid läge för glass, och på Magasin 5 kan du ge dig själv en sann smakfest. Under de varma dagarna kan du slå dig ner på uteserveringen och njuta av Magasin 5’s stora utbud av olika glassorter. Vill man hellre sitta inne möts du av en exklusiv atmosfär där marmor möter guld.

Magasin 5 är mer än bara en glassbutik – det är en kulinarisk upplevelse. För att göra din glassupplevelse ännu mer speciell kan du välja bland en mängd läckerheter att toppa din glass med. Utbudet av strössel, toppings och såser har noga utvalts för att du ska kunna skapa den perfekta kombinationen efter ditt egna tycke och smak. Men det stannar inte där. Här kan du också unna dig söta och matiga våfflor samt en stor variation av läckra milkshakes.

När du kliver in på Magasin 5 kan du inte undgå att imponeras av den stilfulla inredningen. Vart du än vänder blicken finns det detaljer som fångar din uppmärksamhet. Det högblanka schackrutiga golvet och de små och stora guldglänsande detaljerna skapar en atmosfär som är svår att motstå. Magasin 5 strävar efter att erbjuda inte bara enastående smaker, utan också en helhetsupplevelse där inredning och service håller samma höga klass som glassen.

Kontakt

Magasinsgatan 5, 598 37 Vimmerby

Faciliteter