Lägenhet Vitsippa (5p)

Lägenheten har 2 sovrum varav ett rum med våningsäng. Självhushåll. Möjlighet att hyra sänglinnen, handdukar och köpa slutstädning och frukost (högsäsong). Lägenhet i gästhuset som finns nära Herrgårdsbyggnaden.
Vitsippa är en nyrenoverat 5 persons lägenhet i gästhuset nära Herrgårdsbyggnaden.

FACILITETER:
Vitsippa (35 m2) har 2 sovrum, badrum och en mindre matplats/ pentry med en dubbel kokplatta och kylskåp med frysfack. Föräldrarsovrummet har 2 enkelsängar. I andra sovrummet finns en våningsäng och en enkelsäng.

Lakan, handdukar och slutstädning kan beställas som tillval. Frukost i huvudbyggnaden kan beställas maj tom augusti. Vid bokning i lågsäsong tillkommer energikostnader på plats.

ÄTA & DRYCKA:
På kvällen finns det möjlighet att äta en enkel, god och barnvänligt middag hos oss. Om ni önskar äta middag på ankomstdagen, eller utanför högsäsongen, vanligen kontakta oss på +46 492-70100 eller via mejl. Om solen skiner kan ni äta middag på terrassen i trädgården. Vi har fullständig serveringstillstånd.

ANKOMST OCH AVRESE:
Lägenheten är tillgänglig under högsäsong från 16.00 och ska lämnas innan 12.00 eller innan 11.00 om vi ska ta hand om slutstädningen.
Vänligen kontakta oss om ni planerar kommer senare på kvällen (receptionen stänger 20.00) eller vill avresa innan 8.00 på morgonen.

PAKET:
Kolla och boka våra paket på www.lidhem.com. Vi har paketerat boende, mat och aktiviteter/ utflykter (t.ex. Astrid lindgrens Värld).