Lanthotell Lidhem

Lidhem är ett charmigt litet lanthotell med ett fantastiskt enskild läge mellan skog, sjöar och ängar. Här kan hela familjen koppla av och njuta av det goda livet på landet. Det finns även ett kafé, naturlekplats och vi ordnar aktiviteter ut i skogen.
Våra rum och lägenheter har komfortabla sängar och eget badrum. Mycket omsorg läggs på att återställa den 'gamla ' känslan men med en tydlig ton av att det är komfortabelt och fräscht.

Våra rum och lägenheter är fördelade över tre byggnader, som ligger bredvid varandra. Vi har 3 rymliga, personligt inredda rum i huvudbyggnaden (hotellstandard) och 4 selfcatering lägenhet med 2 eller 3 sovrum i de andra byggnader. Bokar ni lägenhet finnen det möjlighet att beställa frukost, slutstädning eller att hyra lakan och handdukar.

Vi är belägen mellan skogar, sjöar och ängar. Nära kusten, vackra städer och Astrid Lindgrens Värld. Barnen kan leka fritt och ostört, och få säkerligen nya vänner. Kom och upplev det själv!

Under högsäsongen serverar vi enkla, goda och barnvänliga måltider. Om ni önskar äta middag på ankomstdagen, eller utanför högsäsongen, vanligen kontakta oss på +46 492-70100.

Välkommen på Lidhem

René och Riquette med barnen Ibo, Sari och Eevi