Visa video

Björkbackens Karaktärshotell

Björkbackens Karaktärshotell ligger bara 3km ifrån nöjesparken Astrid Lindgrens Värld och 1,5 km ifrån Vimmerbys centrum. Här erbjuds fri parkering och möjlighet att ladda sin el-bil i vår nybyggda carport! På området finns en lekpark, kommunens största, och äventyrsgolfbana samt ett stort poolområde med fyra olika utomhuspooler anpassar för både vuxna och barn.
Björkbackens Karaktärshotell är ett familjeägt hotell som lägger stor vikt vid personlig service för att ge våra gäster en trevlig vistelse.

Karaktärshotellet har ett flertal olika rum som är indelade i olika rumskategorier, allt för att vi ska kunna tillgodose gästens önskemål. Varje rum i vårt hotell har ett unikt namn från en lokal person som fanns runt Astrid Lindgren när hon växte upp här, varav flera finns med som karaktärer i hennes berättelser.

Restaurang och bar finns i anslutning till hotellet.

Hos oss på Björkbacken kan du boka hela paketet med både boende och inträde till Astrid Lindgrens Värld. Kika in på vår hemsida www.bjorkbacken.se för att läsa mer om oss eller slå oss en signal så hjälper vi dig med din semester.
Du hittar oss utmed riksväg 40, sväng av mot Björkbacken och Astrid Lindgrens Värld. Vi syns direkt från vägen!