Visa video

Björkbackens Karaktärshotell

Björkbackens Karaktärshotell ligger bara tre km från nöjesparken Astrid Lindgrens Värld och 1,5 km från Vimmerbys centrum. Här erbjuds gratis parkering, rum med TV och gratis trådlöst internet. På området finns en lekpark och äventyrsgolfbana.
Björkbackens Karaktärshotell är ett familjeägt hotell som lägger stor vikt vid personligt service för att ge våra gäster en trevlig vistelse.
Hotellet är helt rökfritt och två rum är anpassade för husdjur, övriga är husdjursfria. Vi har lagt stor vikt vid att rummet ska kännas fräscht för alla, därför är det lättstädat laminatgolv i snygg bok i nästan alla våra rum förutom i ett av våra standard large rum. Alla rum har fönster, och hotellet har bara två våningar. Gratis wifi finns att tillgå.

Karaktärshotellets rum är indelade i Standard, Standard small och man kan bo max 4 personer i alla våra rum. Standardrummen är oftast möblerade med en dubbelsäng samt en bäddsoffa för två personer. Standard small-rummen är något mindre och där finns oftast två enkelsängar och en våningssäng samt en mindre WC och dusch. Karaktärshotellet har även ett Bröllopsrum. Alla våra rum och utrymmen är rökfria.

Tempererad utomhuspool finns att tillgå sommarsäsongen samt äventyrgolfbana.
På området finns en stugby med 46 sampingstugor och en stor camping.

Restaurang och bar finns i anslutning till hotellet.