Hälsoevent 2018 på BODY Gym & Relax

Fyll på med energi för hela hösten under en hälsodag på BODY gym och Relax
För tredje året i rad presenterar vi en av årets höjdpunkter; vårt populära hälsoevent. I år har vi finslipat och utformat en heldag för dig som gillar att träna och leva en aktiv livsstil. Vi tror att träningsglädje och gemenskap är två viktiga faktorer när det kommer till motivation för att vara fysiskt aktiv och inte minst nödvändiga för långsiktiga resultat. Därför handlar den här dagen om att ha roligt, att utmanas tillsammans med andra och att känna sig nöjd över sig själv när dagen är slut. Vi lovar en fantastisk dag!

Dagen inleds med gemensam uppstart i vår stora och fina lokal "Mässhallarna". Där hälsas alla välkomna och vi tränar första blocket tillsammans: ett överraskningspass med pulshöjande inslag *. Det tror vi blir superroligt! Du deltar givetvis utifrån egen nivå och förmåga. Vi ser första blocket som en kick off inför dagen där vi gemensamt får sätta ribban för hur roligt vi ska ha tillsammans.

*För dig som inte vill eller kan delta i ett pulshöjande pass finns möjlighet till klassen "Pilates på matta", Beroende på antal deltagare hålls klassen antningen i vår fina yogastudio på Hotell Ronja eller i Bodys lokaler. Oavett vilken av uppstartsklasserna du väljer att delta på hälsar vi välomna i Mässhallarna 9.30.


Där efter har vi har skapat ett schema i block och du kombinerar din egen dag precis som du önskar (för mer information se www.hotellronja.se/halsoevent). Vi har satt ihop en variation av några av våra favoritpass av våra duktiga instruktörer på Body och bjudit in några andra inspirerande och kunniga människor som är suveräna på det de gör. Du kan välja att landa i rofyllda och uppfriskande yogaklasser eller meditation, köra järnet på våra högintensiva pass, lära dig mer om löpning i vår "Löparskola" eller nörda ner dig i teknikträning i våra grundrörelser. Skratta. Svettas. Umgås. Ha roligt tillsammans. Det finns något för alla. Ung som gammal. Kvinna som man. Vi älskar blandningen.

Dagen vänder sig så väl till dig som redan har fysisk aktivitet som en naturlig del i tillvaron som till dig som behöver få ny träningsinspiration och vill komma igång med fysisk aktivtet. Schemat erbjuder en bred variation av klasser och instruktörer. Det är du som styr din dag och hur många klasser du vill vara med på, och du deltar i varje klass efter just din nivå och förmåga. Vårt mål är att ha roligt, peppa varandra och växa tillsammans. Och, alla deltagare får en finfin goodiebag!

Mellan klasserna har du möjlighet att hänga med dina träningskompisar, ta en kaffe och käka mellis för att buffra med ny energi så att kroppen orkar hela dagen. Vi erbjuder i år mellispaket för 129 kronor där vi redan har tänkt åt dig. Supersmidigt och enkelt!

Sista blocket avslutas också gemensamt i Mässhallarna där vi bjuder på en föreläsning om nutrition; myter om kost och träning. Vi avslutar sedan dagen tillsammans på restaurang Prime där vi serverar en god middag. Informera om särskila allergier i samband med din anmälan. Middag ingår i priset, men du betalar för dryck för kvällen. Vi har med andra ord tänkt på allt!

Du som inte bor i närheten av Vimmerby ska givetvis inte hindras från att besöka oss och i år kan du välja att boka hotellrum i samband med träningseventet. En lyx i vardagen som vi tycker att du är värd. Se de olika paketpriserna på www.hotellronja.se/halsoevent.

Vi är laddade för att sprida energi och träningsglädje tillsammans med er. Hoppas att vi ses!

Tillfällen

Datum Veckodag Plats
2018-10-20 09:30-18:00 Lördag Body Gym & Relax