Författarkväll med Jenny Rogneby, Anna Tell och Martin Österdahl

Välkomna till Vimmerby Bokhandels författarkväll med inga mindre än Jenny Rogneby, Anna Tell och Martin Österdahl! Tisdagen den 16 april blir verkligen en spänningens kväll och vi ser redan nu fram emot kvällen med den här trion!
Jenny Rogneby debuterade 2014 med kriminalromanen Tärningen är kastad som är den första boken i serien om brottsutredaren Leona. Boken har getts ut i ett flertal länder och många väntade spänt på uppföljaren Alla medel tillåtna. Jenny är utbildad krimonolog och har arbetat på Citypolisen. Dessutom har hon ett förflutet som musikalartist!

Anna Tell som besökte oss 2017 med hennes hyllade debut Fyra dagar i Kabul är nu aktuell med uppföljaren Med ont fördrivas! Som vi längtat! Det blir spännande att höra vad som hänt sen senast och hur det är att skriva den där svåra uppföljaren. Anna Tell har ett förflutet inom försvarsmakten.

Även Martin Österdahl har besökt oss innan, den gången tillsammans med Christer Björkman. Martin släpper i dagarna sin tredje spänningsroman Järnänglar. Martin har ett förflutet som programdirektör på SVT och har dessutom studerat både ryska och ekonomi.

Vi hälsar både författare och åhörare välkomna tisdagen den 16 april kl 18:30!

Biljetter bokar du hos oss i butiken. Pris 100:- inklusive fika, glöm inte att meddela eventuell allergi!
Varmt välkomna till bokhandeln!

Tillfällen

Datum Veckodag Plats
2019-04-16 18:30-20:30 Tisdag Vimmerby Bokhandel