Föreläsning med Mia Karlsvärd

Hultsfred, Malexander, Himalaya, USA, rockfotograf, pressfotograf, hojfotograf, tulpanfototgraf. Eller rätt och slätt en fotograf som gillar att plåta mycket och allt. Söndagen den 28 oktober kommer Mia Karlsvärd till Sveasalen och delar med sig av sina upplevelser.
Redan som 13-åring visste jag vad jag ville bli när jag blev stor. Journalistiken var mitt tidiga yrkesval. I 20-års åldern blev jag den första kvinnliga pressfotografen på Östgöta Correspondenten. Jag var tidigt ute med att vidareutveckla mina journalistiska kunskaper och har därför mångårig erfarenhet att självständigt arbeta som skribent/fotograf. Jag har under hela min yrkesbana haft parallella foto/konst-projekt. Jag gav ut boken "Ur spättans synvinkel" för några år sedan och har också snöat in på tulpaner.

Till er i Vimmerby tänker jag försöka gräva fram lite minnen från Hultsfredsfestivalen som jag bevakade i fler år.
Bland annat genom att exklusivt få ha en studio på backstageområdet.

Vi ses!

Entré 50 kr (medlemmar i Vimmerby Fotoklubb gratis).

Tillfällen

Datum Veckodag Plats
2018-10-28 13:00-13:00 Söndag Sveasalen