Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Magnus Rosén – killen som fick leva ut sin dröm

23 februari, 2023 - 18:00 - 21:00

225kr

Med sin fantastiska bakgrund som före detta basist i bandet Hammerfall har Magnus rest världen runt med sitt instrument. Med turnéer från Japan till USA via Europa och Sydamerika har han under flera decennier uppskattats av oräkneliga konsertbesökare.

Genom en konsert och föreläsning vill Magnus bjuda på livemusik, filmvisning och en spännande berättelse om en liten kille som hade en dröm. En berättelse som belyser vikten av att våga vara modig, ha drömmar och framtidstro för att ta stegen mot en större vision.

Med musik från en bred palett av genrer lyfter han sin egen resa genom musikens värld och bjuder på allt från metal till klassiskt och folkton. Hela tillfället genomsyras av en positiv atmosfär, lust och glädje.

Genom många strängar på sin bas har Magnus även spelat tillsammans med Göteborgsoperan, Göteborgs Symfoniker, den Kungliga Filharmoniska Orkestern och på välgörenhetsturnéer i Sydamerika.

Missa inte denna unika kulturupplevelse som det kommer att pratas länge om i vår bygd! ENDAST FÖRKÖP SENAST DEN 21 FEBRUARI!

Detaljer

Datum:
23 februari, 2023
Tid:
18:00 - 21:00
Kostnad:
225kr
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://frodingebygdegard.se/aktiviteter/serial-magnus-rosen/

Arrangör

Frödinge Bygdegårdsförening
Telefon
0705540086
E-post
info@frodingebygdegard.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Frödinge Bygdegård
Idrottsvägen 6
Vimmerby, 598 95 Sverige
+ Google Map
Telefon
+46705540086
Visa Plats-webbplats