Dagsfest på BODY Gym & Relax

Välkommen på en rolig förmiddag fylld av spännande träningspass och god lunchbuffé tillsammans med BODY Gym & Relax. Ju mer vi är tillsammans ju gladare vi blir.
Det är begränsat antal platser, först till kvarn på varje pass. Förmiddagen är uppdelad i tre block, där vi har två klasser att välja på i varje block. Vid stort intresse kan vi öppna möjlighet till fler klasser. Det är en mix av högintensiva pass och lågintensiva pass. Du hittar så väl cykel som HIIT tillsammans med yoga och rörlighetsträning. Vi har valt pass som ingår i vår repertoar/finns på vårt schema i dagsläget eftersom vi också ser dagen som ett utmärkt tillfälle för dig som inte redan är medlem hos oss - perfekt förmiddag att testa!

Priset för dagen är 199 kr. Betalning sker på plats, ingen förskottsbetalning. Då ingår upp till tre träningspass och lunch, vilket vi tycker är ett pris som ger mycket för pengarna. Anmälan till varje pass kommer att ske via vår app och bokningarna görs från och med 21 september. Återigen; det är först till kvarn som gäller. Vi ser bokningen som bindande och frånsäger oss vänligen att man bokar och bokar av pass/deltagande på dagen för att vara på den säkra sidan. Du som inte är medlem hos oss är varmt välkommen och bokar då in dig via mail från och med 21/9 till Cilla eller Ingela:
cecilia@bodygym.se
ingela@bodygym.se

Om eventet ställs in på grund av för få anmälningar gör vi det senast 2 oktober.

Kom också ihåg att meddela oss eventuella allergier och/eller intoleranser till lunchen.

Vi är supertaggade och hoppas att ni vill hänga med oss och ha riktigt roligt tillsammans :-) Bjud in alla era kompisar till den här dagen. Ju mer vi är tillsammans ju gladare vi blir. Och kom ihåg! Alla deltar efter egen nivå och förmåga.

Nedan följer schema och kort förklaring om de pass vi erbjuder.

9.00-9.55
Pass A) HIIT with a twist
Ett HIIT-pass där allt kan hända ;-) Styrkeövningar blandas med konditionsövningar Här arbetar vi i kortare intervaller, cirka 30 sekunder. Instruktör: Pontus Lennartsson och Anders Kindström

Pass B) Super Saturday Intervallcykel
Ett cykelpass med olika block där fokus ligger på pulsbaserad intervallträning. Enkelt att själv justera intensitet på passet. Garanterad go stämning och svettigt!
Instruktör: Cilla Stålhandske

10.15-11.00
Pass A) Queen of Tabata Kombo
Ett pass som är upplagt i intervaller a 20/10 x 8. Styrkeövningar blandas med konditionsövningar. Det finns ofta olika alternativ att välja mellan vilket gör att det går att anpassa just efter din egen nivå. Ett svettigt och roligt pass med mycket glädje.
Instruktör: Ingela Koponen

Pass B) Yinyoga
En yogaform som fokuserar på att sjunka in i de rörelser som utförs. Man stannar i varje rörelse några minuter för att komma åt bindväven som omsluter varje muskel. Att stanna länge i varje rörelse leder till att musklernas kapacitet ökar, flödet i musklerna ökar och du gör dig redo för mer kraftfulla, dynamiska rörelser som vardagen har att erbjuda.
Instruktör: Pernilla Ståhl

11.20-12.10
Pass A) Work 50
Här har vi ett kombinerat styrke- och konditionspass där vi arbetar i längre intervaller, 3 minuter. Ni arbetar i team, där styrkeövningen avgör hur länge konditionsövningen kommer att vara. Ett pass där ni får tillfälle att utmana er uthållighetsförmåga något mer samt ta tillvara på teamkänsla och pepp från en kompis.
Instruktör: Anna Hoffstedt

Pass B) Body Weight & Mobility
Smått pulshöjande kroppsviktsträning och rörlighet. Passet består av två delar. En pulshöjande del på cirka 25 minuter där ni arbetar med egen kroppsvikt som belastning. Den andra delen fokuserar på rörlighetsträning med syfte att öka sin rörlighet över tid.
Instruktör: Adam Koponen

Tillfällen

Datum Veckodag Plats
2019-10-05 09:00-14:00 Lördag Body Gym & Relax