Smålandsbyn

Smålandsbyn

Bo unikt i Villa Gulekul… Villa Linnéa, i Emils stugor eller Bullerbyn! Smålandsbyn är en sommaröppen familjeanläggning, i småländsk anda. 1 kilometer från Stora Torget och endast 2 kilometer till Astrid Lindgrens Värld.

Smålandsbyn – ett paradis för barnfamiljer!

Vi erbjuder ett alldeles unikt och roligt boende, där alla rum är fantasifullt inredda. Här kan ni uppleva den spännande känslan att få sova i Villa Gulekul, ett pittoreskt renoverat hus som är över 200 år gammalt. Dessutom finns fler miljöer med fina rum och charmiga stugor i småländsk anda – precis som när Emil var liten, Villa Linnéa, Bullerbystugorna och Emilgården. Allt det här ligger i en lantlig, idyllisk miljö, inte alls långt ifrån Vimmerby centrum och Astrid Lindgrens Värld.

Samtliga rum och stugor har 4 bäddar. Toalett och dusch finns antingen på rummet/stugan, i korridor eller i servicehus (beroende på vilket boende ni väljer). Lakan och handdukar kan hyras och vi serverar även frukostbuffé som tillval. Sommarboendet har blivit mycket populärt bland barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld, så skynda dig att boka om ni vill vara säkra på att få plats.

Stångån flyter några hundra meter ifrån oss och vi har kanoter som vi gärna hyr ut till er som vill göra besöket lite äventyrligare med naturnära upplevelser.

Varmt välkomna!

Öppettider

Under Astrid Lindgrens Världs öppettider.

Kontakt

Hultsfredsvägen 34,
598 40 Vimmerby

0492-122 59

Faciliteter