Oxgården

Oxgården

När du bor på Oxgården har du nära till allt, Astrid Lindgrens Värld ligger mindre än 5 minuters gångväg från oss och till Astrid Lindgrens Näs är det ca 200 meter.

De flesta som bor på Oxgården väljer att gå den korta gångvägen till parken efter att ha parkerat på vår kostnadsfria parkering. Det går även bra att hyra en skrinda att ta med sig in i parken för packning eller medhavd picknick.

Oxgårdens innergård är bilfri och i huvudbyggnaden finns vår reception. I receptionen kan du beställa en frukostkorg eller köpa glass, kaffe och nybakat bröd m.m. På gårdarna finns det även stora grillar och utemöbler för de som vill ta det lite lugnt på kvällen med egen middag.

Alla Oxgårdens hus håller året runt standard och är välutrustade med bland annat TV och tillgång till WIFI. Det finns tre olika typer av hus, Oxgårdens 5-6-bäddshus, Bullerbygatans 12-bäddshus samt det nyöppnade Sedumsgården med 6-8 bäddar.

Oxgårdens 5-6-bäddshus består av ett allrum med kök, dusch/WC, sovrum med våningssäng (nedre bädden är 120 cm) och ett loft med 3 bäddar. Det går även bra att hyra en extra bädd eller barnsäng. Vi har även ett hus med 7-8 bäddar.

Bullerbygatans 12-bäddshus ligger i direkt anslutning till Oxgården. Bullerbygatans hus passar bäst för flera familjer eller föreningar och skolklasser som vill bo tillsammans. Husen består av 3 sovrum med 2 våningssängar i varje rum. matplats för 12 personer, dusch/WC och ett allrum med en soffgrupp samt TV/DVD. Det finns även ett mindre hus med 4 bäddar och en förbindelsedörr till ett av 12-bäddshusen.

Sedumsgårdens hus har 2 sovrum med 4 bäddar i vardera rum. Kök med spis och kylskåp. soffdel med storbilds TV, WIFI. aircondition och uteplats med grillmöjligheter.

Oxgården har även ett par ställplatser för husbil med tillgång till el, vatten, WC och dusch.

Faciliteter