Oxgården

Oxgården

Oxgården erbjuder boenden med karakteristiska röda hus med vita knutar och harmonisk atmosfär. Här har du nära till allt. De flesta som bor på Oxgården väljer att gå den korta gångvägen på 5 minuter till Astrid Lindgrens Värld och bara 200 meter till Astrid Lindgrens Näs.

Innegården på Oxgården erbjuden en barnvänlig miljö med härliga lekmöjligheter. På gården finns det även flera stora grillplatser och utemöbler för de som vill njuta av en lugn kväll med egen middag. I huvudbyggnaden finns receptionen, där du kan beställa frukostkorg eller köpa glass, kaffe och nybakat bröd. Dessutom finn en restaurang i anslutning till receptionen.

Alla Oxgårdens hus håller året runt standard och är välutrustade med bland annat TV och tillgång till WIFI. Det finns tre olika typer av hus, Oxgårdens 5-6-bäddshus, Bullerbygatans 12-bäddshus och Sedumsgården med 6-8 bäddar.

Oxgården erbjuder en kostnadsfri parkering till sina gäster. Du kan även hyra en skrinda att ta med dig på din utflykt till Astrid Lindgrens Värld för att transportera, packning, picknick eller varför inte dina barn.

Oxgården har även ett par ställplatser för husbil med tillgång till el, vatten, WC och dusch.
Läs mer om ställplatserna här: https://www.vimmerby.com/boende/oxgarden-stallplats/

Faciliteter