KustCamp Gamleby

KustCamp Gamleby

Vill du bo vid havet? Upptäck en oas vid Östersjöns kust, där vacker natur och bekvämlighet möts i harmoni. KustCamp Gamleby är en 4-stjärnig familjecamping med unikt barnvänligt havsbad och lagunbad med sandstrand i en skyddad vik fri från alger

Hos KustCamp finns allt från fullt utrustade stugor med generösa åtta bäddar och flera sov- och badrum till enkla övernattningsstugor. De bokningsbara tomter garanterar sjöutsikt, och de förstärkta husbilsplatserna är plana så det ska vara lätta att parkera.

Det finns ett nytt och fräscht servicehus i toppenstandard och köken är utrustat med restaurangdiskmaskiner som diskar på 3 minuter, helt gratis. Det trådlösa internetet sträcker sig över hela campingen med Telia surfzon, och vid receptionen finns gratis Wi-Fi för alla besökare. Vid receptionen finns även café och restaurang med fullständiga rättigheter.

Roar er i den flytande studsmattepark i badet, testa det 10 meter höga hopptorn eller hyr den vedeldade familjebastu vid sjön. På land finns det också flera lekparker och hoppkudde, det finns även och spela mini-golf. Ge er ut på havet med kanot, roddbåt och styrpulpetbåtar med 15 hk motor, som finns att hyra. För fiskeentusiaster är gäddfisket i viken en särskild höjdpunkt. För de som kommer med hund finns även ett separat hundbad.

Passa även på att utforska den unika trollskogen i Gamleby. Ta med familjen och besök troll, älvor, nymfer och drakar som gömmer sig i bland träden. Konstverken sammanflätas med naturen och skapar en magisk plats. Väl uppe på toppen väntar en förunderlig utsikt över Gamleby viken. Glöm inte att ta med fikakorgen!

Om man vill bo vid havet är KustCamp den campingen som ligger närmast Astrid Lindgrens Värld, det är 45 km till Vimmerby från campingen.

Kontakt

Hammarsvägen 10,
594 32 Gamleby

+46 493-102 21

Faciliteter