KustCamp Gamleby

KustCamp Gamleby

Vill du bo vid havet? KustCamp Gamleby är en fyrstjärnig mysig och välskött familjecamping med unikt barnvänligt havsbad och lagunbad med sandstrand i vik skyddad från alger. Här finns stugor och nya fräscha villavagnar. Campingtomter med sjöläge i naturskön miljö och ny toppmodern servicebyggnad. 

Anläggningen är en liten mysig 4-stjärnig familjecamping vid en vik av Östersjön. Här erbjuds du flera olika typer av boende, allt från fullt utrustade stugor med åtta bäddar och flera sov/badrum till enkla övernattningsstugor.

Trevliga terrasserade platser i kuperad naturskön miljö. Bokningsbara tomter med garanterat sjöläge. Bra serviceplats för husbil och nya förstärkta husbilsplatser som är plana så att det ska vara lätt att ställa upp.

Trevlig reception med café och restaurang med fullständiga rättigheter. Trådlöst internet över hela campingen med Telia surfzon. Fritt Wifi vid receptionen.

Nytt och fräscht servicehus i toppenstandard på sjöängen. I köken finns restaurangdiskmaskiner som diskar på 3 minuter gratis!


Kul flytande studsmattepark i badet, 10 meter högt hopptorn och en vedeldad familjebastu att hyra vid sjön. Flera lekparker och hoppkudde på land samt möjligheten att hyra Segway och spela minigolfbana. Ge er ut på havet med de kanoter, roddbåtar och styrpulpetbåtar med 15 hk motor som finns att hyra. Gäddfiske i viken är mycket bra. Separat hundbad.

Här är du välkommen att besöka den unika trollskogen i Gamleby. Ta med barnen och upptäck troll, älvor, nymfer, drakar med mera. Konstverken sammanflätas med naturen och skapar en magisk plats. Barnen älskar springa omkring i skogen och leta efter dessa varelser som gömmer sig i naturen. Väl uppe på toppen väntar en förunderlig utsikt över Gamleby viken. Glöm inte fikakorgen!

Vi är campingen närmast Astrid Lindgrens Värld när du vill bo vid havet, det är 45 km till oss från Vimmerby.

Välkomna önskar Pernilla & Michael

Kontakt

Hammarsvägen 10,
594 32 Gamleby

0493-102 21

Faciliteter