Fredensborgs Herrgård

Fredensborgs Herrgård

I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens Vimmerby och intill Tobo golfbana, ligger hotell- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård. Bo i vacker herrgårdsmiljö och njut av fantastisk mat från vår egen restaurang.

I en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens Vimmerby och intill Tobo golfbana, ligger hotell- och konferensanläggningen Fredensborgs Herrgård med anor från sent 1800-tal.

Herrgården är ett populärt hemvist för konferensgäster, golfspelare och semestrande barnfamiljer. Atmosfären är trivsamt inbjudande och alla är lika välkomna hit. Våra gäster njuter av boende i en ovanligt vacker träbyggnad med tinnar och torn och massor av snickarglädje. Stilfulla salonger och gemak, kakelugnar och sprakande brasor i öppna spisar bidrar till att skapa en varm, vänlig och trivsam miljö. Välsmakande måltider vid vackert dukade bord förhöjer vistelsen ytterligare. Restaurangen serverar vällagad mat med lokal anknytning och har fullständiga rättigheter. Och en gedigen frukostbuffé ingår förstås i våra rumspriser.

Barnfamiljer är ofta och väl sedda gäster på Fredensborg. Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby ligger bara en dryg mil från Fredensborgs Herrgård och efter en hel dag av roliga och livliga upplevelser där är det skönt att komma hem till idylliska Fredensborg. Varför inte koppla av i vår sjöbastu innan ni tar ett svalkande dopp i sjön? Hos oss kan barnen röra sig fritt i parken och det finns gott om aktiviteter som passar alla i familjen.

Golfspelaren har endast 100 meter från frukostbordet till första tee. Tobo Golfbana anses vara en av Sveriges vackraste 18-håls park- och skogsbanor och har par 72. Hål 14 vid Tobo GK är ett av Sveriges mesta hole in one-hål! Fredensborgs Herrgård erbjuder sina gäster flera olika golfpaket där boende och en dags greenfee alltid ingår.

Välkommen till Fredensborgs Herrgård, ni är väntade!