Björkbackens stugby

Björkbackens stugby

När du haft kul en hel dag i Astrid Lindgrens Värld är det skönt att komma hem till oss på Björkbacken!

Ni kommer att uppskatta friheten i stugan. Inuti stugan så finns det totalt 6 bäddar varav två stycken finns uppe på ett loft, det till barnens stora förtjusning. Loftet har en säkerhetsgrind som oroliga föräldrar kan dra för om barnen är små. Med loftet är denna stuga på 16,5 kvadratmeter.

Här finns trinettkök, kylskåp, porslin, kaffebryggare med mera. Det går bra att diska i stugan om man hämtar vatten i en dunk i servicehuset. Avlopp finns i stugan. En garderob är bra att ha, liksom en stor spegel, matbord och stolar. Ett myggnät finns i stugan att sätta för fönstret – det kan bli heta nätter i Sverige också!

Varje stuga har en uteplats under tak. Det gör att ni får skugga soliga dagar och kan sitta ute, trots regn, när vädret är sämre.

På området finns dessutom en lekpark, kommunens största, och äventyrsgolfbana samt ett stort poolområde med fyra olika utomhuspooler anpassar för både vuxna och barn.

Husdjur

Anläggningen har några stugor där husdjur är välkomna. För bokning av någon av dessa stugor kontakta anläggningen.

Hos oss på Björkbacken kan du boka hela paketet med både boende och inträde till Astrid Lindgrens Värld. Kika in på vår hemsida www.bjorkbacken.se för att läsa mer om oss eller slå oss en signal så hjälper vi dig med din semester.

Du hittar oss utmed riksväg 40, sväng av mot Björkbacken och Astrid Lindgrens Värld. Vi syns direkt från vägen!

Kontakt

Traktorgatan 3,
598 30 Vimmerby

0492-798 90

Faciliteter