Åbro Bryggeri

Åbro Bryggeri är Sveriges äldsta familjebryggeri och ett av Europas modernaste. Sedan 1856 har Åbro Bryggeri bryggt öl med vatten från en och samma källa i småländska Vimmerby.
Åbro Bryggeri brygger ett flertal ölsorter såsom flaggskeppet Åbro Original, premiumserien Bryggmästarens, Småland, Arton56, Åbro Lager och Åbro Lejon m.fl. Vi står också bakom succén Rekorderlig Cider som har blivit mångas favorit i kategorin söt, svensk cider och exporteras över hela världen. Åbro Bryggeri erbjuder även en bred produktportfölj med bl.a. vin, sprit, läsk och vatten.

Åbro bryggeri har under de senaste åren gjort stora investeringar i bryggeriet i Vimmerby. Det har bland annat byggts ny burk och flasklinje. Vi har idag en alldeles egen vinfabrik som producerar eget vin till vår cidertillverkning. Nytt för i år är att vi öppnat ett eget mikrobryggeri, som ligger i direkt anslutning till vår restaurang, besöksverksamhet och butik. Vi vill gärna att fler besöker oss och vill delta i våra guidade visningar och provningar.