Training by Night

Den 16/3 smäller det högt! BODY Gym & Relax presenterar eventet ni inte vill missa i vår: TRAINING BY NIGHT.Det blir en helkväll med lekfullhet, träningsglädje, god mat och gemenskap.
Kvällen startar 17.00 och vi tränar och umgås fram till kl 20.00 i Mässhallarna. Vi bjussar på tre träningsklasser á 45 minuter. I pauserna finns förfriskningar för att fylla på med energi. Vi tänker lekfullt, roligt och svettigt.

Första passet för kvällen är HAPPY TABATA! Anna, Cilla & Ingela kickar igång kvällen med ett lekfullt och energifyllt tabatapass. Upplägget är 20/10 och blandas med styrka och kondition. Passet är helhet 45 min inkl uppvärmning. Alla deltar efter egen förmåga och nivå, men räkna med en utmanande som så väl svettig insats.

Middag serveras sedan på Prime från kl 20.30 där en finfin kycklingrätt och givetvis vegetariskt alternativ dukas fram. Vi l o v a r att bjuda er på en inspirerande, utmanande och framför allt rolig kväll där träningsglädje står i fokus. BE THERE. Pris: 299 kr för träningsevent och middag ex dryck. Tveka inte att anmäla dig!

Anmälan sker till ➡️ cecilia@bodygym.se
Information om träningsklasser samt instruktörer kommer inom kort.

Tillfällen

Datum Veckodag Plats