Santa Run

Söndagen den tredje december är det dags för Santa Run i Vimmerby som Rock Mot Cancer arrangerar tillsammans med Boston Clothing.
Reglerna är enkla: Ha på dig någon slags juligt, en tomteluva eller en hel outfit som förknippas med julen och ta dig sedan runt på egen kraft två varv runt Stora Torget i Vimmerby. Snabbaste tjej och kille vinner pris samt bästa utklädnad. För de som är under 10 år finns ett eget lopp med samma regler bortsett från att de bara kör ett varv runt torget.

Anmäler sig gör man på Boston eller genom att swischa rätt summa eller mera till 0709380168 och skriva alla namn på de man vill anmäla.
Under 10 år = 10kr
Över 10 år = 50kr

Från nu och fram tills den stora tävlingsdagen kommer det att dyka upp olika tävlingar, lotterier och kampanjer som alla ger alla en chans till att bidra till insamlingen samt chanser att vinna olika fina priser. Så håll utkik på Rock Mot Cancer och Boston olika sociala medier för mer info om detta. Det kommer även komma uppdateringar på detta event kring detta.

För oss är detta år extra viktigt att vi gör något bra av detta för att hylla vår älskade Sandra som vi förlorade till denna hemska sjukdom. Så hjälp oss att besegra denna sjukdom och att samla in så mycket pengar som möjligt till Cancerfonden genom att delta, bjuda in och sprida ordet om detta lopp.

Alla intäkter får till Rock Mot Cancer insamling till Cancerfonden.

Tillsammans gör vi skillnad!

Tillfällen

Datum Veckodag Plats