Lantcafé Lidhem

Lantcafé Lidhem är vackert belägen i en gammal herrgård halvvägs den gamla grusvägen mellan Frödinge och Locknevi. Förutom vårt trivsamma kafé finns en härlig trådgården att sitta och leka i. Lidhem är även en bra utgångspunkt för utflykter och aktiviteter i skogen.
I vårt matkafé serverar vi sedan 2009 hembakat, nymalet kaffe, lokala och belgiska ölsorter och mycket annat. Våra hemlagade luncher och middagar är enkelt, gott och helst lagad med ekologiska, fairtrade eller/och närproducerade råvaror. Allt vin och kaffe vi säljer i kaféet är ekologiskt. Om möjligt använder vi självklart våra egna grönsaker, frukt, honung och ägg. Kaféet är vackert belägen mellan skog och ängar, halvvägs den gamla grusvägen mellan Frödinge och Locknevi.

Vid kaféet finns en trädgård med får, bi, höns och kanin, (mindre) naturlekplats och man kan kanske lära sig något i vår eko-slinga genom trädgården. Vi har även en flotte till vår egen ön. Under sommarn har vi en pyssel verkstad i trädgården.

Lidhem är även en bra utgångspunkt för utflykter i skogen. Till fots eller med cykel. Skogsstyrelsen har röjt naturslingan (5 km) nyligen och har placerat nya informationsskyltar. Visste du att vi har en jätterolig familjecykel? Läs mer om den här cykeln, trädgården och de övriga upplevelser under SE&GÖRA på Lidhem eller på vår hemsida.