Hälsoevent

Det är återigen dags för hälsoevent på Body Gym & Relax. Du kommer erbjudas en dag där du har roligt, är tillsammans med likasinnade, upptäcker nya saker om dig själv och tänjer på dina gränser. Det blir en fantastisk dag!
Den 21 oktober blir det Hälsoevent på Body Gym & Relax. Dagen är upplagd i block och du kombinerar din egen dag precis som du önskar. Vi har satt ihop en variation av våra favoritpass av våra duktiga instruktörer på Body, och bjudit in flera andra inspirerande och kunniga människor som är suveräna på det de gör. Landa i rofylld och uppfriskande yogaklasser, kör järnet på våra högintensiva pass eller lär dig mer om vad bra träning är eller hur du håller dig skadefri på någon av våra workshops. Skratta. Svettas. Umgås. Ha roligt tillsammans. Det finns något för alla. Ung som gammal. Kvinna som man. Vi gillar blandningen.

Dagen vänder sig till dig som vill få ny träningsinspiration och vill komma igång med din träning, men också till dig som redan är väldigt aktiv. Schemat erbjuder en bred variation av klasser och instruktörer. Det är du som styr din dag och hur många pass du vill vara med på. Du deltar i varje klass efter egen nivå och förmåga. Vi ska ha roligt, peppa varandra och växa tillsammans.Och, alla deltagare får en goodiebag!

Mellan klasserna har du möjlighet att mingla med dina träningskompisar, ta en kaffe och träffa våra utställare. Det finns också möjlighet att köpa våra goda smoothies som mellanmål. Lunch serveras på Prime och du förbokar en av våra fräscha och matiga sallader. Välj mellan kycklingsallad, räksallad eller ett vegetariskt alternativ med getost och valnötter för 99 kronor. Dryck och bröd ingår. Informera om särskilda allergier i samband med din anmälan. Lunch betalas på plats.

Väljer du att stanna över natten kan du bo på vårt fina hotell för en kvälls avkoppling och sedan starta dagen med en hotellfrukost och njuta i vår relaxavdelning innan du checkar ut. För bokning av hotellrum tar du kontakt med receptionen på 0492-167 00. Uppge koden "Hälsoevent" och du får ta del av vårt fina erbjudande med hälsoevent och boende. En lyx i vardagen som vi tycker att du är värd.

Tillfällen

Datum Veckodag Plats