Björkbacken campingstuga

Loftet rymmer två madrasser och med två våningssängar blir denna stuga en sexbäddsstuga. Loftet har en säkerhetsgrind som oroliga föräldrar kan dra för om barnen är små.
Loftet rymmer två madrasser och med två våningssängar blir denna stuga en sexbäddsstuga. Loftet har en säkerhetsgrind som oroliga föräldrar kan dra för om barnen är små. En detalj som visat att vi tänker på - både föräldrar och barn. Med loftet är denna stuga på 16,5 kvadratmeter.
Täcke och kuddar finns för sex personer. Lakan och handdukar ingår ej. Linne och handdukar kan hyras i set och kostar 120 kronor/set. Beställes vid bokning.

Här finns trinettkök, kylskåp, porslin, kaffebryggare med mera. Det går bra att diska i stugan om man hämtar vatten i en dunk i servicehuset. Avlopp finns i stugan. En garderob är bra att ha, liksom en stor spegel, matbord och stolar. Ett myggnät finns i stugan att sätta för fönstret - det kan bli heta nätter i Sverige också!

Varje stuga har en uteplats under tak. Det gör att gästerna får skugga soliga dagar och kan sitta ute, trots regn, när vädret är sämre.

Incheckning i stuga mellan klockan 15.00 och 20.00
Utcheckning i stuga före klockan 12.00.
Campinggästen ska besikta sin stuga vid ankomst och rikta anmärkningar direkt.

Servicehus 1: Stugbyn
Isolerat och med uppvärmda golv. Servicehuset håller hög standard med väggbeklädnad av kakel och klinkergolv. Här finns en familjedusch (två duschar, två handfat i låsbart rum) och åtta enskilda duschutrymmen. Duscharna garanteras varmvatten i fem minuter för 10 kronor. Köket innehåller bänkspisar och diskhoar. Här finns herr-, dam- samt handikapptoalett och skötrum.

I servicehuset finns även husvagnsutkast, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare (2*10:-/maskin) samt strykmöjligheter.

Spjälsäng exklusive lakan: 70 kronor. Beställes vid bokning.
Spjälsäng inklusive lakan: 100 kronor. Beställes vid bokning.

Städning av stuga kan köpas i receptionen för 300 kronor per stuga.
Frukostbuffé kan köpas i restaurangen.

Grillplats
Mellan husvagnscampingen och stugbyn finns en stor stenbyggd grill med två mindre grillar i naturskön skogsdunge. Här finns också vatten och el framdraget. Kluvna stockar utgör sittplatser. Grillplatsen är upplyst och fri för användning av campingens och stugbyns gäster.

Sopor
Området har två sopstationer, samt sortering av glas och övriga sopor.

Nattetid har campingen oregelbunden bevakning av Securitas väktare.